Västra Frölunda IF

Föreningen jobbar både med bredd idrott och för dem som vill lite mer med elitsatsning. Föreningen kan idag erbjuda ungdomar skola kombinerat med fotboll.

Föreningen har tillhört Sverige eliten i båda handboll och fotboll under många år. Ryktet som en av Sveriges bästa ungdomsföreningar lever vidare och föreningen satsar på att återta sin plats i elitskiktet. Handbollen har några intressanta årskullar på gång och fotbollen kommer i bred front på båda flick och pojk sidan. Ambitionen för Västra Frölundas A lag är att ta steget upp i superettan.

Ica Skona Cup och Nordic Cup är 2 fotbolls cuper som föreningen arrangerar varje år.